Τρόποι Αποστολής

* Τα εμπορεύματα παραδίνονται ΕΞΟΦΛΗΜΕΝΑ - ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ

* Προκειμένου να δρομολογηθεί η εκτέλεση της παραγγελίας σας, απαιτείται μια προκαταβολή της τάξεως του 40% και την εξόφλησή αυτής για την παράδοση.

* Ο μέσος χρόνος παράδοσης της εξοφλημένης παραγγελίας σας, για τα άμεσα διαθέσιμα προιόντα είναι 3-5 εργάσιμες ημέρες και κατόπιν συνεννόησης.

Η εκτέλεση του συνόλου της παραγγελίας σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

 1. Συνεργαζόμαστε με μια μεγάλη γκάμα προμηθευτών και κατασκευαστών. Ως εκ τούτου σε περίπτωση που η παραγγελία σας περιλαμβάνει προιόντα τα οποία αναμένονται, σας ενημερώνουμε ότι μπορεί λόγω μη έγκαιρης φόρτωσης, είτε λόγω καθυστέρησης στο τελωνείο, να μην τα παραλάβουμε στις αποθήκες μας όταν υπολογίζουμε.

2. Ανάμεσα στα εκατοντάδες προιόντα που διαθέτουμε υπάρχουν σπάνιες περιπτώσεις όπου ο προμηθευτής για λόγους που δεν μπορούμε να προβλέψουμε να μην μπορεί να ανταποκριθεί σωστά π.χ. αδυναμία παραγωγής. Στις περιπτώσεις αυτές κάποιος πωλητής μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει τις εναλλακτικές λύσεις.

3. Σε περίπτωση ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας που δύναται να επηρεάσει την παράδοση της παραγγελίας σας.

4. Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας επειδή π.χ. τα στοιχεία που μας έχετε δώσει δεν είναι σωστά.

...